Packa smart inför affärsresan

flyg-resa

Då man vill ha en smart packning inför affärsresan gäller det att ta packa så lätt och enkelt som möjligt. Gäller det en kort affärsresa på bara några dagar räcker det i allmänhet att ta med sig enbart en smidig cabinväska och handväska eller datorväska. För att packa smart inför affärsresan så gäller i princip samma regler som för att packa inför weekendresan.

Lämpliga snygga plagg som är korrekta med klädkoder som gäller för affärsresan och som är enkla att kombinera är de bästa plaggen att ta med sig. Kom ihåg att rulla plaggen innan du packar ner dem i väskan eftersom kläderna då blir minst skrynkliga då samt tar minimalt med plats.

Affärsresor har oftast väldigt olika program och upplägg så läs noga igenom agendan för att få koll på vissa event som kan kräva en viss typ av klädesplagg eller skor. Olika aktiviteter för teambuildning är inte ovanliga för affärsresor så det kan vara smart att ha koll på dessa då man packar väskan. Ibland så finns även tillfälle för fritid under affärsresan och då kan det vara trevligt att ha med sig exempelvis träningskläder eller badkläder.

Vanligtvis brukar affärsresor innebära att man bor på välutrustade och flerstjärniga hotell. Dessa hotell brukar ha tillgång till de mesta man kan tänkas behöva som hygienartiklar, handdukar, morgonrockar, tofflor, hårtork, strykjärn med mera.

Då man packar inför affärsresan är det viktigaste att man har med sig snygga och lämpliga kläder och skor och att man packar lätt och tar med sig enbart det absolut viktigaste.